Bord med plockmat

Fest hos er

Catering från Lanthandeln

Lanthandelns kök är hjärtat i vår verksamhet där all catering utgår ifrån. Våra kockar arbetar alltid med de finaste råvarorna som finns att tillgå för säsongen. Vi på Lanthandelns Catering åker gärna ut till er och tillagar maten i ert kök eller på någon annan spännande plats. Då tar vi med oss härliga råvaror från Millesgården Lanthandel och allt annat som behövs för att tillreda en fantastisk meny till er och era gäster. Vi kan stå till tjänst med det mesta som behövs för er måltid – t.ex. glas, porslin, bestick mm.

Vill ni hellre vill sköta evenemanget själva och vill att vi endast ska stå för maten? I sådant fall kan vi erbjuda att vi tillagar maten helt färdig för avhämtning på Millesgården Lanthandel, portionerad med tydliga instruktioner för uppläggning och eventuell uppvärmning. Givetvis kan vi leverera maten till er om ni önskar.

Nedan ser ni exempel på två olika typer av evenemang som vi gärna gör hos er; mingel och middag.

Robert

Priser och förslag

Robert – Lanthandelns bokningsrobot

Starta

Fest och mottagning

Mingel med delikatesser

Planerar ni en mottagning? Vi erbjuder allt från enkla tilltugg och kanapéer till exklusiva smårätter som kan ersätta en hel middag. All mat är "mingelvänlig" och går att äta stående med endast en hand.

Bricka med champagne

Bricka med kanapéer

Kontakta oss

Robert

Hjälp med detaljerna

Robert – Lanthandelns bokningsrobot

Starta

Fest hos er

Middag med Lanthandelns mat

Dukat bord utomhus

Välj mellan våra menyer av härliga råvaror i säsong. Självfallet kan vi också skräddarsy en meny bara för er.

Kontakta oss

Robert

Hjälp med detaljerna

Robert – Lanthandelns bokningsrobot

Starta